Willen we echt allemaal tegelijk naar het Comomeer? - Dolcevia® Nederlands (2024)

Factchecking op Dolcevia.com

Bij Dolcevia.com stellen we sinds onze oprichting in 2001 nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in onze inhoud voorop. We zijn toegewijd aan grondige factcheckprocedures om ervoor te zorgen dat de informatie die u ontvangt geloofwaardig en uit de eerste hand is. Gesponsorde inhoud wordt duidelijk geïdentificeerd, en hoewel we streven naar verificatie van alle informatie, kunnen er gevallen zijn waarin we vertrouwen op externe bronnen. In dergelijke gevallen corrigeren we eventuele fouten die kunnen optreden prompt.

Eigendom

Dolcevia.com is eigendom van Harper Douglas Max, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Nice, Frankrijk onder SIRET-nummer 894317775. Voor verdere vragen kunnen onze Hoofd Juridische Zaken, Mevrouw Erin Anselmo, en Hoofdredacteur, Elisabeth Bertrand, worden gecontacteerd.

Gedragscode

Onze toewijding aan uitmuntendheid komt tot uiting in onze Gedragscode. We waarderen uw feedback en nemen alle zorgen serieus. Als u klachten heeft of feedback heeft over onze redactionele inhoud of het gedrag van journalisten, neem dan contact met ons op via de aangeboden kanalen.

Context is cruciaal

Bij het bepalen welke verhalen we delen, stellen we het algemeen belang voorop en zorgen we ervoor dat de context zorgvuldig wordt overwogen. Ons doel is om transparante en evenwichtige berichtgeving te bieden, vooral in gevallen die gevoelige kwesties betreffen.

Redactie en goedkeuring voor publicatie

Ons redactieteam werkt ijverig om hoge normen van nauwkeurigheid en naleving van wettelijke vereisten te handhaven. Voor publicatie worden pre-publicatiecontroles uitgevoerd om mogelijke risico's te beperken, en we blijven transparant in onze processen.

Zichzelf presenteren en omgaan met het grote publiek of bedrijven

Als journalisten die Dolcevia.com vertegenwoordigen, handhaven we professionaliteit en respect in alle interacties. We streven naar open dialoog en zorgen ervoor dat privacy en waardigheid worden gehandhaafd.

Onze bronnen

We vertrouwen op geloofwaardige bronnen en streven ernaar informatie onafhankelijk te verifiëren. Het beschermen van de anonimiteit van bronnen is van het grootste belang, en we handhaven strikte vertrouwelijkheidsprotocollen.

Online onderzoek

Onze onderzoekspraktijken voldoen aan wettelijke en ethische normen, inclusief correcte attributie en respect voor auteursrechten. We oefenen voorzichtigheid uit bij het gebruik van online bronnen om nauwkeurigheid en integriteit te behouden.

Werken met minderjarigen

We geven prioriteit aan het welzijn en de privacy van minderjarigen in onze verslaggeving, zoeken passende toestemmingen en behandelen gevoelige kwesties met zorg.

Het verhaal aanpassen om het publiek te beschermen

We streven naar eerlijke en objectieve verslaggeving, waarbij onderwerpen de mogelijkheid krijgen om eventuele feitelijke fouten aan te pakken vóór publicatie. Transparantie en verantwoording zijn centraal in onze journalistieke praktijken.

Notities en records bijhouden

We houden gedetailleerde records bij om nauwkeurigheid en verantwoordingsplicht in onze verslaggeving te waarborgen. Belangrijke gesprekken en bewijs worden gedocumenteerd om integriteit en transparantie te handhaven.

Onafhankelijke journalistiek en grondig onderzoek

Onze toewijding aan onafhankelijke journalistiek komt tot uiting in onze grondige onderzoekspraktijken en naleving van ethische richtlijnen. We geven prioriteit aan nauwkeurigheid en geloofwaardigheid bij het verstrekken van informatie aan onze lezers.

Geld uitgewisseld voor informatie of leads

We vergoeden geen bronnen voor informatie die inbreuk zou kunnen maken op rechten van derden. Financiële transacties vereisen goedkeuring en worden uitgevoerd in overeenstemming met wettelijke en ethische normen.

Overmatige geheime operaties en onethische of illegale rapportagepraktijken

We handhaven ethische normen in onze rapportagepraktijken en nemen geen deel aan illegaal of onethisch gedrag. Transparantie en integriteit zijn van het grootste belang in al onze journalistieke inspanningen.

Hoe we feiten controleren

Ons controleproces: Elke recensie en gids die we publiceren, wordt gecontroleerd op feiten via een proces dat het volgende omvat:

  • Grondige controle door ons team van schrijvers om te bevestigen dat wat we zeggen juist is.
  • Zorgvuldige redactie door ervaren eindredacteuren om onze redactionele onafhankelijkheid te versterken, terwijl we ons blijven richten op informatie die duidelijk en gemakkelijk te begrijpen is.
  • Regelmatige handmatige updates van tarieven en gegevens - inclusief kortingscodes en deals - om ervoor te zorgen dat ze correct en actueel zijn.
  • Regelmatige beoordelingen van onze redactionele inhoud om te bevestigen dat deze grondig, onbevooroordeeld en relevant blijft met uw behoeften in gedachten.
  • Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze informatie juist is, raden we u ten zeerste aan om de kleine lettertjes te controleren op het product, merk of de dienst waarin u geïnteresseerd bent voordat u een beslissing neemt.

Correcties

We streven ernaar correct te zijn en ons te houden aan de hoogste journalistieke normen. Als u een fout vindt, horen we dat graag. Contacteer onsmet het onderwerp "Correctie" en geef ons de volgende informatie:

  • URL van het verhaal met de fout
  • Uitgebreide beschrijving van de fout
  • Correcte informatie
  • Uw contactgegevens, zodat we indien nodig contact met u kunnen opnemen

We zullen alle correcties zo snel mogelijk evalueren en implementeren.

CONTACT

Willen we echt allemaal tegelijk naar het Comomeer? - Dolcevia® Nederlands (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 6201

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.