Op vakantie aan het Comomeer in Italië (2024)

1. Appartement aan het Comomeer
Direct aan het Comomeer ligt dit appartement voor 4 personen. Het verblijf ligt direct aan het water en heeft hier ook een privé terras. Dit zorgt er ook voor dat je een fantastisch uitzicht hebt op het meer maar ook op de omliggende bergen. De ligging is verder ideaal. Behalve dat het huis op 5 meter van het meer ligt, zijn winkels en supermarkten ook binnen handbereik. Ook zijn er diverse recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals een golfbaan op 26 km afstand en een fietspad direct voor de deur. Geniet van verfrissende duiken in het Comomeer en het prachtige uitzicht wat je niet snel zal vervelen.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (1)

2. Vakantiehuis met uitzicht op het Comomeer
Dit vakantiehuis is gelegen op slechts 500 meter van het centrum van Musso en op 400 meter van het prachtige meer. Er is ruimte voor maximaal 5 personen waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen. Geniet van een lekker hapje eten in 1 van de restaurants in de buurt. Ook voor een dagje shoppen hoef je niet ver te reizen. Mocht je toch ergens heen willen, dan is het openbaar vervoer ook om de hoek. In de omgeving vind je ook attracties zoals het Museo Barca Lariana, Menaggio, Villa Carlotta-Tremezzo en nog veel meer. Met de nabijheid van andere meren zoals Lago di Mezzola en Lago di Lugano, evenals wandelmogelijkheden in de buurt, is dit een ideale locatie voor een ontspannen vakantie aan het meer.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (2)

3. Modern vakantiehuis met uitzicht op het meer
Gelegen iets verder van het meer af, hoger in de bergen, ligt dit vakantiehuis. Door de locatie heb je tijdens je verblijf meer privacy en ruimte. Met ruimte voor 6 personen is het heerlijk om zoveel privacy te hebben. Hierdoor kan je veel qualitytime doorbrengen met elkaar. Deze accommodatie heeft namelijk een omheind wild terrein van 1000 m2 en een tuin op verschillende niveaus met gras. Je hebt prachtige vergezichten over het meer en de bergen heen. Het maakt niet uit waar je staat. Op het terras? prachtig uitzicht. Vanaf je balkon? Ook prachtig. De locatie is verder ook erg centraal gelegen. Supermarkten, winkels en een treinstations bevinden zich op korte afstand. Het meer en het strand liggen op een korte afstand waardoor je daar zo vaak als je wilt de warme dagen door kunt brengen.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (3)

4. Vrijstaand vakantiehuis met panoramazicht
Dit vrijstaande vakantiehuis, gelegen in het dorpje Chiari, biedt een rustig verblijf op slechts 2,5 km van het centrum van Dervio en het prachtige Comomeer. Met een omheind terrein van 1200 m2 en een tuin met gazon en planten, geniet je van rust en privacy. Je bent hier weg van de drukke en toeristische gebieden. Vanuit het huis liggen diverse wandelroutes die je langs prachtige natuur brengen. Het populaire Sentiero del Viandante-pad ligt op slechts een steenworp afstand en is een bezoekje waard als je van natuur houdt. Het huis is geschikt voor 7 personen. Hierdoor is het een ideale locatie om hier met vrienden of met het gezin vakantie te houden.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (4)

5. Modern vakantiehuis met zwembad en uitzicht
Dit moderne en comfortabele huis voor 5 personen, gebouwd in 2022, biedt een ideale vakantiebestemming op slechts 1,5 km van het centrum van Dongo en is nog dichterbij het prachtige meer. Gelegen in een rustige villa wijk, beschikt de accommodatie over een omheind terrein van 600 m2 met een heerlijk buitenzwembad (8 x 4 m) dat te gebruiken is van april tot oktober. Hierdoor kan je kiezen om verkoeling op te zoeken in je zwembad of in het Comomeer. 's Ochtends kan je naar de bakker gaan om heerlijke verse broodjes te halen en 's avonds kan je kiezen uit diverse restaurants en barretjes. Faciliteiten zijn er dus genoeg in de omgeving van deze accommodatie.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (5)

6. Bijzonder vakantiehuis met prachtig uitzicht
Dit moderne en prachtige huis voor 6 personen biedt een ideale vakantieplek, op slechts 1 km van het centrum van Pianello en direct aan de oever van het meer. Met een tuin op verschillende niveaus, binnenplaats en beschikbare fietsen, biedt de accommodatie alle comfort voor een ontspannen verblijf. Met voorzieningen zoals winkels, supermarkten, restaurants, bars en een bushalte op korte afstand, evenals verschillende stranden en recreatieve faciliteiten in de buurt, hoef je je niet te vervelen. Je kan hier goed terecht voor rust en privacy maar voor de actieve vakantiegangers is deze plek ook perfect. Er zijn bijvoorbeeld diverse wandelgebieden in de buurt zoals Monte Grona - Rifugio Menaggio en Sasso di Musso- Chiesa Santa Eufemia. De accommodatie ligt in de bergen waardoor je al snel kunt genieten van mooie uitzichten tijdens de gehele wandeling.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (6)

7. Vakantiehuis met uitzicht op de bergen en het Comomeer
Dit rustieke huis ligt in Vercana, op 3 km van Domaso. Gelegen boven Domaso in een verhoogde woonwijk, biedt het huis een prachtig uitzicht en privacy op een terrein met omheining, bloemen en bomen, en een binnenplaats. Het huis ligt op ongeveer 2 kilometer van het Comomeer af. Hierdoor ervaar je niet de drukte van het strand en kun je genieten van rust en stilte. Maar het is ook erg makkelijk om naar het Comomeer toe te gaan en de drukte dus op te zoeken. In de omgeving vind je tal van heerlijke restaurants die allemaal typische Italiaanse gerechten serveren. Met faciliteiten zoals een golfterrein, surfschool en zeilschool in de buurt, biedt deze locatie alles voor een veelzijdige vakantie aan het Comomeer.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (7)

8. Vakantievilla met veel groen en mooi uitzicht
In het dorpje Bellgio ligt deze ruime en prachtige villa met een fantastisch uitzicht op het Comomeer. Geniet van veel privacy door het ruime terrein van maar liefst 2000 m2, allemaal voor privé gebruik. In de accommodatie vind je een fitnessruimte, een speelkamer en een tafelvoetbaltafel voor entertainment. Met winkels, supermarkten, restaurants, bars en bakkerijen op korte afstand, evenals stranden, jachthavens en golfbanen in de buurt, biedt deze locatie alles voor een luxe verblijf aan het Comomeer. Attracties zoals I Giardini di Villa Melzi, Villa Carlotta-Tremezzina en Villa Balbianello zijn gemakkelijk te bereiken, terwijl er ook veel wandelmogelijkheden in de omgeving zijn.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (8)

9. Appartement met meerzicht
Dit huis bevindt zich op een hoogte van 400 meter boven zeeniveau, boven het dorpje Pezzo in Acquaseria. De verhoogde ligging, tegen een helling, zorgt voor een prachtig uitzicht over het meer en de omliggende bergen. Het terrein van 4000 m2, omheind voor privacy, heeft een tuin op verschillende niveaus met gazon en een boomgaard, compleet met een barbecue. Er is genoeg plek om met het hele gezelschap buiten te tafelen of een barbecue avond te houden. Maak gebruik van de aanwezige winkels, supermarkten, restaurants en bars in de omgeving. Ook kan je heerlijke wandelingen maken door de natuurrijke omgeving. In de omgeving zijn verder nog recreatieve faciliteiten zoals een golfbaan.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (9)

10. Uniek vakantiehuis in de Italiaanse bergen bij het Comomeer
Deze unieke vakantiewoning ligt ook hogerop in de bergen, boven het dorpje Saliana in Pianello del Lario. Gelegen op 3 km van het centrum van Pianello del Lario direct aan de bosrand en langs een beekje. Het terrein, wild en niet omheind, heeft een tuin met planten en bomen. Er zijn veel faciliteiten in de directe omgeving van de accommodatie. Denk hierbij aan diverse winkels, supermarkten, restaurants en bars. Deze woning bevindt zich vlakbij het Comomeer, met het prachtige helderblauwe water en mooie stranden. Het strand ligt op ongeveer 3 km afstand. Hierdoor kan je makkelijk een dagje naar het strand en heb je altijd een mooi uitzicht over het meer.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (10)

De bovenstaande accommodaties zijn meer dan geschikt als je houdt van wateractiviteiten. Ga surfen, zeilen of een bootje huren. Ook is de omgeving erg geschikt om lange wandelingen door de bergen te maken. Kortom, er is genoeg te doen tijdens een vakantie in 1 van deze 10 bijzondere vakantiehuizen aan het Italiaanse Comomeer. Bij Vipio vind je een groot aanbod aan bijzondere vakantiehuizen. Als je specifieke wensen/eisen hebt kan je deze filteren. Je kan bijvoorbeeld alle accommodatie aan het water bekijken of zoek je meer ontspanning met onze wellnessverblijven? Bezoek Vipio en filter jouw wensen en boek de ideale accommodatie voor jou.

Bij Vipio vind je enkel en alleen bijzondere overnachtingen en vakanties. Wij zijn continue op zoek naar nieuwe accommodaties zodat onze gasten steeds beter kunnen vinden wat ze zoeken. Heb jij een bijzonder vakantiehuis en wil je graag je kans op boekingen vergroten? Bied dan jouw verblijf gratis aan bij Vipio. Wij helpen met het optimaliseren van je accommodatie, en dat allemaal gratis. Zonder boekingen hoef je niks te betalen namelijk. Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk de verhuurderspagina of stuur je vragen naar sales@vipio.com.

Op vakantie aan het Comomeer in Italië (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6197

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.